1.200 participants se solidaritzen amb la Sosciathlon

La quarta edició de la cita familiar i esportiva no ha defraudat, al contrari. La recaptació ha ascendit a 19.000 euros i es destinarà a la lluita contra el càncer de mama i les malalties estomacals i intestinals.

Tot plegat ha estat possible gràcies al centenar de voluntaris i als 1.200 anònims que han col·laborat d'una manera o altra. La majoria han format part d'algun dels jocs lúdics i esportius però altres també han aportat el seu gra de sorra a través del dorsal zero. El receptor de l'import, de la mateixa manera que la ciutat organitzadora, és itinerant. I l'acollida per part del teixit social és tan positiva que cada proposta supera el rècord històric de Sosciathlon. 

Persones de totes les edats s'han aplegat a la zona de l'avinguda Pau Casals per gaudir dels jocs infantils i especialment dels circuits preparats per aquesta ocasió. Des dels dos recorreguts de cursa a peu, de 5 i 10 quilòmetres, al tomb en bicicleta per la zona de la Torre d'en Dolça, a més de les curses de natació. Una jornada que s'ha arrodonit amb els punts de donació de sang, de recollida de taps per a la Fundació Noèlia i de dispositius electrònics contra la malaltia de Von Hippel Lindau.

Sosciathlon se celebra anualment a Vila-seca, Salou o Cambrils.