Les Flors d'Honor de les Viles Florides es lliuraran a Vila-seca el pròxim 5 d'octubre

Vila-seca acollirà l'entrega de les 'Flors d'Honor' de les Viles Florides de Catalunya. L'acte central del calendari de les Viles Florides que es fa per primera vegada al Camp de Tarragona i que tindrà entre els convidats, la Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya Teresa Jordà, juntament amb més d'un centenar d'alcaldes de tot Catalunya.

Els espais verds i naturals de Vila-seca seran els encarregats de rebre la solemne entrega del certamen ‘Flors d’Honor Viles Florides 2018’, concretament el jardí del Castell. Centenars d’alcaldes del territori català acudiran per recollir els guardons de Flors d’Honor. L’acte estarà presidit per la Consellera Teresa Jordà i Roura, i presentat per l’actor Fermí Fernández. Al voltant de la cerimònia, consistori organitzarà altres actes, com la conferència del reconegut especialista Carlos Magdalena, investigador i horticultor de la Royal Botanical Gardens de Londres.

També s’organitzaran una sèrie de sortides amb trenet per conèixer els indrets verds de Vila-seca. Es faran durant tot el cap de setmana, també hi haurà un pensat per persones amb mobilitat reduïda. Música, exposicions naturals... una munió d’actes celebraran aquesta data assenyalada que destaca el paper de Vila-seca com a exemple de conservació i cura dels seus espais naturals