Xavi Diez deixa el CH Vila-seca i reforça l'Hoquei Club Valls

 

Sis anys i dues etapes amb el Club Hoquei Vila-seca i en categories de primer nivell, tant en l'àmbit estatal com català. Ara, Xavi Diez canvia d'aires i fitxa per l'equip d'un altre clàssic de l'especialitat, Roger Molina. Els cosins coincidiran al Valls.

Encara recordem el desenllaç d'aquella final per la permanència a Nacional Catalana en què, com sempre, Xavi Diez va jugar un paper important per al Club Hoquei Vila-seca. Té tan sols 29 anys però, per incompatibilitats laborals, ha transformat la seva rutina esportiva. Competirà 2 categories per sota i a les files de l'Hoquei Club Valls.

No és casualitat que el destí se situï a l'Alt Camp perquè el seu nou entrenador és Roger Molina Portugal, cosí de Xavi Díez Portugal. Vam coincidir amb ells justament a Vila-seca, durant un amistós contra el segon equip local.

El conjunt vallenc vol créixer des de la base, sense pressa i amb un Roger Molina que debutarà a la banqueta, amb pocs canvis respecte al curs anterior però amb el factor Xavi Diez, que pot ser determinant.

Xavi Diez debutarà en Lliga amb l'Hoquei Club Valls, el 15 de setembre contra el Sant Ramon