El tramvia no tindrà catenària a l'avinguda Pere Molas de Vila-seca

Quan el futur tramvia entri a Vila-seca, a través de l'avinguda Pere Molas, ho farà sense catenària. La Generalitat va oferir als ajuntaments un tram d'uns 600 metres sense electrificar i, en aquest municipi, serà el carrer que condueix fins a la plaça dels Països Catalans. Des del govern vila-secà haguessin preferit integrar millor l'avinguda Ramon d'Olzina, però s'ha acabat descartant per aspectes tècnics.

El que sí que demanarà Vila-seca és que el tramvia projecti, en una segona fase, una parada al nucli de la Plana, perquè ara només n'hi ha prevista una a mig quilòmetre de distància. Se'ls ha escoltat, reconeix Segura, per exemple per millorar la integració de la infraestructura a la trama urbana. Hi ha altres serrells per tancar, però tots es veuen salvables.

BALANÇ DE MANDAT

Pere Segura 19062024

La Generalitat, això sí, rebrà una denúncia per part de l'Ajuntament de Vila-seca per l'impacte que està causant la contaminació de microplàstics a la platja. Els serveis jurídics i uns advocats especialitzats en medi ambient ja hi treballen. Pere Segura ha desgranat les accions efectuades des que va revalidar l'alcaldia amb majoria, ara fa un any. Destaca que s'han engegat gairebé el 80% dels punts previstos al Pla d'Actuació Municipal i vora el 30% ja han finalitzat.