Vila-seca prepara un Sant Jordi intens amb una trentena de propostes

El Sant Jordi que preparà Vila-seca consolidarà el municipi com un dels punts neuràlgics de la celebració de la diada del llibre i la rosa al Camp de Tarragona.

Aquest dijous, s'ha presentat el programa d'actes que comptarà amb una trentena de propostes culturals. De fet, ja s'han començat a fer les primeres presentacions literàries, que combinaran obres d'autors locals amb d'escriptors consagrats com Jordi Puntí o Ramon Gener.

La biblioteca serà un dels punts d'interès del programa de Sant Jordi amb tallers i activitats per a totes les edats.

També ho serà el Celler, que acollirà el 13 d'abril la segona edició del Sant Jordi Jove i la cantata de les escoles del municipi el dia de Sant Jordi.

sant_jordi_vilaseca.jpg

Per la diada, els Jardins del Castell s'ompliran de paradetes de llibres i roses, però també s'hi podran veure les quatre intervencions artístiques que prepara l'Escola d'Art i Disseny de Reus.

La seva homònima tarragonina engalanarà els carrers amb un recorregut d'escultures amb llibres que arrencarà al portal de Sant Antoni i acabarà a la plaça de l'Església, passant per cinc punts més del nucli antic.

La vinculació entre l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació i Vila-seca no acaba aquí, ja que aquesta setmana s'inaugura l'exposició "El primer tast" al Celler. És una mostra de les peces creades pels alumnes de joieria que combinen aquest art amb el món del vi.