Els Xiquets de Vila-seca ja assagen al nou local

Els Xiquets de Vila-seca ja han estrenat la seva nova casa. Tenir un espai fix i condicionat per a l’activitat castellera ha estat una reivindicació històrica de la colla des dels seus inicis i després de canvis reiterats d’espai d’assaig, la colla castellera de Vila-seca s’ha establert al número 21 del carrer Castillejos, a l’antic local de la Cooperativa Agrícola. Es tracta d’un espai municipal que l’Ajuntament ha cedit als Xiquets, que encaren la mudança amb l’objectiu de consolidar la massa social de l’entitat.

Amb aquest nou espai d’uns 7 metres d’alçada, el local disposa de vestuaris, espai per a activitats socials, terra atenuant fix i espatlleres. Tot plegat, elements favorables per complir amb els objectius tècnics d’aquesta temporada: revisitar tota la gamma alta de 6 i qui sap si ambicionar un pis més.

Els primers assajos dels Xiquets de Vila-seca aquest mes de gener serviran per preparar la seva intervenció durant la Festa Major de Sant Antoni, dissabte 20 de gener, quan l’objectiu ha de passar pel castell de 6.