Vila-seca licita el projecte d'adaptació al ciclisme d'un espai del Parc de la Torre d'en Dolça

Els terrenys de la Torre d’en Dolça acolliran la nova pista per a la pràctica del ciclisme que rellevarà l’actual espai de l’estadi municipal. L’Ajuntament de Vila-seca ha engegat els tràmits per remodelar parcialment el Parc de la Torre d’En Dolça i habilitar-hi circuits lúdics ciclistes.

Les actuacions s’emmarquen dins del procés global de remodelació i actualització dels equipaments esportius municipals. L’enderroc de la piscta ciclista, que també està ja en licitació, com a peça obsoleta de la zona de l’estadi, genera la necessitat de repensar la pràctica esportiva i lúdica del ciclisme, traslladant-la a aquest nou punt.

El projecte de remodelació preveu, a banda de la construcció d’un circuit oval,  la consolidació de traçats lúdics sobre vials ja existents dins el parc. També contempla la construcció d’una caseta magatzem i serveis que donaran suport a la pista. La intervenció està pressupostada en 1,3 milions d’euros. Una vegada s’adjudiquin les obres que ara s’han presentat a licitació, l’empresa guanyadora tindrà un termini de nou mesos per executar-les.