Vila-seca culmina la recuperació de l'Arcàngel Sant Miquel

En una imatge atípica, dos tabalers del Ball de Diables de Vila-seca acompanyen la figura de l'Arcàngel Sant Miquel, una de les figures centrals de l'escenografia de l'entremès patrimonial, en la seva entrada a l'església de Sant Esteve, on serà beneït. Per a l'ocasió, estrenen un toc de tabal solemne.

I aquest moment ho és de solemne. Després de presentar l'any passat, també en el marc de la festa major de Sant Antoni, la nova vestimenta de l'Arcàngel, ara s'ha completat el procés de recuperació patrimonial amb la benedicció de la figura. La iniciativa ha sortit de la mateixa parròquia de Sant Esteve, on s'ha realitzat la cerimònia.

La vestimenta i els ornaments i complements que porta l'Arcàngel els van confeccionar artesans de proximitat després d'un estudi patrimonial per determinar com havien de ser. L'arcàngel Sant Miquel és un dels personatges principals del Ball de Diables, juntament amb Llucifer i la Diablessa. La representació del Ball de Sant Miquel i Diables es pot veure un cop l'any, per la festa major de Sant Antoni.