Jordi Forniés exposa a casa

Vila-seca estrena nova exposició al Castell. Jordi Forniés hi ofereix una àmplia mostra de la seva trajectòria. El polifacètic artista vinculat a Vila-seca, on va viure la seva infància, també oferirà dimarts un concert a l’auditori Josep Carreras on presentarà composicions seves.

Serà la primera exposició que acull el Castell de Vila-seca que recull l’obra d’un artista local. Jordi Forniés viu a Singapur, però el seu lligam amb Vila-seca, on va viure la seva infància és innegable. L’artista torna a casa per exposar uns projectes artístics que l’han fet universal al Castell.

La mostra ofereix un passeig per la seva trajectòria. Hi trobem una setantena d’obres, entre escultures i pintures, que l’artista divideix en tres àmbits que defineixen moments i influències diferents. L’últim d’aquests correspon als quadres que l’artista va crear durant la pandèmia.

Més enllà de l’art visual que exposa Forniés, l’artista també explora el món de la música. Format al conservatori vila-secà, ha donat continuïtat a la seva passió. Aprofitant la seva estada a Vila-seca també oferirà una mostra de la música que compon amb  un concert a l’Auditori el proper dimarts.

L’exposició de Jordi Forniés 'El ressò del silenci' es podrà visitar al Castell de Vila-seca fins al 26 de febrer. S’hi programaran visites guiades per al públic en general però també i, especialment, pels escolars de Vila-seca.