L'avinguda Ramon d'Olzina es prepara per al futur

El ple de Vila-seca de novembre va servir per donar llum verda a l'aprovació inicial d'un ambiciós projecte urbanístic que transformarà l'avinguda Ramon d'Olzina.

L'objectiu es actuar en el tram que va des de la plaça dels Països Catalans fins al carrer Galceran de Pinós i preparar l'avinguda per l'aterratge del tren tram.

La modificació urbanística també aprofita per delimitar espais verds i per a la futurible construcció d'equipaments municipals i d'uns 300 habitatges, una seixantena dels quals haurien de ser de protecció oficial.

Tot plegat, pensant amb un urbanisme amable i modern. També esta previst habilitar un gran espai de servei públic al voltant del renovat Celler.

Celler vila seca 2022

L'oposició vila-secana va votar a favor, fent possible que l'aprovació inicial de la modificació urbanística veiés la llum per unanimitat.

Des dels Comuns, però, van subratllar que el consistori hauria d'aprofitar per construir habitatge públic i evitar que es visqui una situació similar a la que pateixen els veïns dels pisos d'Inmocaixa.

El ple de novembre es va celebrar ja sense la presència de l'exregidor Ivan Navarro, expulsat del PSC per presumptes irregularitats econòmiques amb la gestió dels diners del partit.