La veu de Josep Carreras se sentirà a Vila-seca 20 anys després

Josep Carreras tornarà a cantar a l'auditori de Vila-seca que du el seu nom 20 anys després. L'última vegada va ser precisament en la inauguració d'aquest emplenament i ara hi torna amb motiu del vintè aniversari de la gala benèfica en favor de la lluita contra la leucèmia que organitza la seva fundació.

Aquest acte se celebrarà el 29 de setembre, més d'hora del que és costum, i suposarà la inauguració de la temporada de l'auditori. Es tracta d'una oportunitat única per veure Carreras a l'ocàs de la seva carrera.

Gala josep carreras setembre 2022

La mezzosoprano Maria Soler i el pianista Lorenzo Bavaj acompanyaran Carreras en una gala conformada per obres universals com Carmen de Bizet, així com cançons catalanes i italianes inoblidables. Obres que pertanyen al repertori habitual que Carreras ha cantat pels millors auditoris de tot el planeta.

La gala ha recaptat més de 200.000 euros en les seves 20 edicions. Enguany, més que mai, s'espera omplir el pati de butaques com l'any passat amb la Franz Schubert Filharmonia. Les entrades es poden comprar al web de l'auditori i ja en queden molt poques. Aquells qui es quedin fora també podran fer el seu donatiu a través de la fila zero.