PortAventura compra l'aparthotel Atenea Aventura de Vila-seca

PortAventura ha adquirit l'Atenea Aventura de Vila-seca, que es convertirà així en el seu primer establiment hoteler situat fora del parc temàtic. La companyia avança en el seu pla d'expansió per complementar l'actual model d'allotjament disponible. I avança que no serà el darrer moviment similar que durà a terme.

Dels hotels Lucy, Colorado Creek, Gold River, PortAventura, Caribe, El Paso i Roulette a l'Atenea Aventura, el vuitè establiment d'aquestes característiques en mans del parc temàtic de la Costa Daurada. L'Aparthotel Mercure Atenea Aventura se situa a l'avinguda Ramon d'Olzina de Vila-seca, entre els barris de Miramar-Les Illes i La Formiga, i a dos minuts en cotxe del centre d'oci.

Amb 94 habitacions a banda d'apartaments, disposa de quatre estrelles i atreu mercats de clients diversos que van des del mateix món turístic a l'esportiu i econòmic. És, estratègicament, un punt d'accés ràpid i còmode per a qualsevol visitant que hagi de desplaçar-se pels municipis pròxims.

ateneaaventura 24 maig 2022

Compta també amb cinc sales de reunions, espais audiovisuals, spa, pàrquing i altres productes complementaris actius i previs a l'acord amb PortAventura, com el servei de transport fins al mateix parc

D'aquesta manera, PortAventura arriba així a les 2.500 habitacions i gestionarà i administrarà, el primer equipament extern al perímetre actual del ressort. Mitjançant una nota, la companyia afirma que pretén avançar en aquest model amb altres hotels de la zona i com a part d'un pla d'expansió que es farà efectiu els anys vinents per implementar l'actual valor de la proposta de PortAventura WorldEls acords futurs poden suposar noves compres o bé enteses mitjançant contractes de lloguer.

L'adquisició de l'espai reforça, paral·lelament, l'oferta destinada a públic d'esdeveniments corporatius que acudeix al centre de convencions durant qualsevol època de l'any.

Inaugurat l'octubre del 2005, Atenea Aventura forma part del grup Mercure i és un dels dos hotels existents al nucli de Vila-seca, a banda de l'àmplia oferta habilitada a La Pineda.