Joan Anton Ramírez serà el cap de llista del PSC a Vila-seca

Des del moment en què es va anunciar l’acord entre la plataforma 'Vila-seca som tots', formada pels antics membres de Ciutadans a Vila-seca, i el PSC per forjar una candidatura comuna a les pròximes Municipals, s’entreveia que l’exlíder taronja apuntava a cap de llista.

L’assemblea local del PSC ja ho ha oficialitzat, ha avalat la seva candidatura i Joan Anton Ramírez serà qui liderarà la coalició als comicis del 2023. Ramírez es presenta com a l’única alternativa real a l’actual govern de Pere Segura. Reivindica que l’avala el treball fet pels membres de la seva plataforma i destaca la importància estratègica del paraigua del PSC com a partit de poder a altres administracions.

El candidat ha agraït la bona sintonia i entesa que ha trobat a l’assemblea local del PSC. Assegura que definirà un equip que comptarà amb totes les sensibilitats i que inclourà l’actual regidor del PSC, Ivan Navarro.

Fa vuit anys que exerceix com a regidor a l’Ajuntament, primer com a portaveu de Ciutadans des del 2015 i l’últim any i mig com a regidor no adscrit, després de desvincular-se de la formació taronja. Serà la tercera vegada que es presentarà a les Municipals com a cap de llista encapçalant un projecte.