Si el CH Vila-seca perd, baixa

No es pot sortir a mig gas perquè si es repeteix el nivell dels minuts inicials del partit 1 contra el Voltrega B, el CH Vila-seca descendirà d'aquí a poques hores. La derrota per la mínima de la jornada anterior deixa contra les cordes els de Juanjo Matilla, que no poden fallar un segon cop si pretenen forçar un tercer i últim cara a cara que permeti obrir camí cap a la pròxima i darrera ronda per la salvació a Nacional Catalana.

Tant la plantilla com el cos tècnic creuen que hi ha nivell i compromís per aixecar la greu situació aquest cap de setmana.

La nota positiva és que els vila-secans recuperen una peça vital com és la d'Arnau Moragas i que va perdre's el passat compromís davant els de Masies. També hi haurà Esteve Pujals, tot i que només per incorporar-se en accions d'estratègia amb la bola aturada perquè acaba de tornar, i ho fa amb casc, després de mesos de baixa per un fort cop a la cara. Guanyar o guanyar: l'altra alternativa abocaria el CH Vila-seca a Primera Catalana.

El Voltregà B - CH Vila-seca arrencarà aquest divendres a les 21.30 hores. Si hi ha desempat, es jugarà al Tarragonès diumenge a les 16 hores.