CH Vila-seca - Voltregà B (2-3)

El CH Vila-seca ha de guanyar dos partits consecutius per evitar el descens a Primera Catalana. Mal inici dels de Juanjo Matilla en el 'play-out': ara tocarà, de moment, guanyar la setmana que ve a domicili. L'absència d'Arnau Moragas va passar factura i la presència d'Esteve Pujals, amb casc i després de mesos d'aturada, amb l'objectiu de sumar en accions a pilota aturada no va ser suficient per emportar-se el triomf contra el Voltregà B.

Els visitants van situar-se ben aviat dos gols amunt, fet que va provocar que el CH Vila-seca anés excessivament a remolc. Així, els gols de Fede Bocchi i Pol Pàmies no van ser prou per esgarrapar la victòria. Es tracta de la semifinal per la permanència perquè si l'equip groc supera la ronda, al millor de dues victòries, n'haurà de jugar una altra contra un dels perdedors de la repesca per pujar i amb el factor pista en contra.

Ara, per no baixar, cal imposar-se a domicili (divendres, 21.30 hores) per tenir una darrera oportunitat a casa i diumenge vinent.