Pujals podria tornar ja

No s'hauran complert ni tan sols quatre mesos des de l'ensurt de Tona quan, si tot va bé, Esteve Pujals reaparegui divendres amb el Club Hoquei Vila-seca i en l'arrencada del 'play-out' per no baixar a Primera Catalana. Del 30 de gener al pròxim 13 de maig han transcorregut moltes setmanes de recuperació fins que els equips mèdics han garantit que la tornada del vila-secà és segura; això sí, amb casc.

Pujals, que va iniciar una nova etapa al Tarragonès el passat estiu i provinent de Suïssa, ja va avançar a TAC12 que desitja pujar als patins tan aviat com sigui possible i aquesta opció és plausible si les sessions prèvies al duel contra el filial del Voltregà són satisfactòries.

Arnau Moragas serà baixa segura per sanció en el primer compromís de les semifinals per la permanència. El segon es jugarà a domicili; en cas de ser necessari un tercer, es disputarà a Vila-seca. El 'factor Pujals' hauria de marcar un abans i un després a la plantilla, conscient que té nivell suficient per passar ronda i continuar eludint el descens.

El Vila-seca - Voltregà B es jugarà divendres a les 21.30 hores. Si els grocs sumen dues victòries, es creuaran en la final amb un dels perdedors de la repesca per pujar amb el factor pista, ara sí, en contra.