La FiM no decep

La segona edició de la renovada FiM de Vila-seca, la primera lliure de l’encotillament de la pandèmia, ha omplert aforaments en recintes tancats com El Centru i ha mobilitzat gairebé més de 9.000 persones durant els tres dies de concerts als set escenaris repartits pel municipi i, en especial, al centre neuràlgic, ubicat al Castell.

Unes xifres que els organitzadors posen en valor per constatar que el model de Fira de Música emergent i Familiar en què s’ha reconvertit la proposta va per bon camí.

En total, s’han presentat 37 propostes d’espectacles familiars i també de música emergent, amb especial atenció per la música del territori i també amb segell quilòmetre zero, com és el cas d’Alba Morena. Formada com a violinista al conservatori de Vila-seca, ara experimenta amb una proposta musical que juga amb l’electrònica. Per a ella, la FiM ha estat un gran aparador.

La FiM, de fet, a banda d’una proposta oberta al públic Vila-seca aspira a ser també un punt de trobada professional que ofereixi a productors i programadors la possibilitat de trobar.-se i conèixer també les noves tendències.

En aquesta edició 400 professionals, un 15% més que la passada edició, s’han acreditat per seguir les activitats paral·leles programades en el marc de la fira.  També en aquest aspecte la FiM es tanca amb regust d’èxit.