Comença la FIM

Les primers notes de l’escena musical emergent ja s’han pogut escoltar aquest matí en el marc d’una nova edició de la renovada FIM de Vila-seca.

Amb centre neuràlgic al Castell i amb fins a set escenaris repartits pel municipi, la fira musical ha començat a caminar en una matinal dedicada essencialment al públic escolar. Una aposta per la música de proximitat, però també amb una sensibilitat de gènere que ha programat un 65% de propostes liderades o formades per dones.

Enguany la FIM ha programat durant tot el cap de setmana una cinquantena de propostes: 24 actuacions de grups emergents i 25 projectes de música familiar. S’hi presentaran 34 nous discs. 10 dels espectacles programats seran estrenes i hi haurà tres propostes pensades únicament per a la fira.

De forma paral·lela als espectacles, la FIM desenvolupa també un programa professional que promou mentories i taules de debat, entre altres. És un espai de trobada pensat per a empreses i professionals de la producció. Els organitzadors esperen que al llarg del cap de setmana uns 350 professionals passin per una fira convertida en un aparador de la música emergent i familiar del país.