Bus gratuït per als empadronats a Vila-seca

Des d'aquesta setmana tots els empadronats a Vila-seca ja poden demanar la nova targeta ciutadana Vilacard, o la seva versió Jove per als menors de 30 anys. Gràcies a aquesta, el servei d'autobús municipal que enllaça els tres nuclis del municipi serà gratuït amb la seva presentació. Una decisió que s'espera que augmentin encara més els 45.000 viatgers anuals que transporta l'autobús municipal.

La nova targeta ciutadana té com a objectiu facilitar als vilasecans l'accés a serveis del municipi, que comptaran en un futur amb un funcionament integrat. De moment, a més de la gratuïtat de l'autobús, la seva obtenció també garantirà l'entrada de franc a les exposicions i activitats que es desenvolupin al Castell.

Des del consistori destaquen la integració dels serveis a les noves tecnologies i l'objectiu de crear un sentiment de pertinença als ciutadans de Vila-seca.

La targeta es pot demanar des d'aquest dijous de manera telemàtica o en algun dels punts instal·lats pel consistori en els tres nuclis del municipi, en aquest cas amb reserva prèvia. El cost de la nova targeta serà de cinc euros.