El CH Vila-seca es juga mitja temporada aquesta setmana

La Nacional Catalana definirà aquesta setmana quins equips disputen la fase inicial per pujar a OK Plata i quins cauen a la lligueta per no descendir a Primera. Quatre i quatre amb el CH Vila-seca, ara per ara, cinquè i amb els mateixos punts que el Barça B, el quart.

Els blaugrana, però, han de jugar tres partits i els vila-secans, dos, a Malgrat de Mar i justament contra el mateix Barça b, respectivament. L'empat a Tona i la derrota contra el Congrés ha dificultat el camí dels grocs, que mai han entrat al grup dels millors des que van ascendir a Nacional fa prop de mitja dècada.

ESTEVE 25 GENER

L'absència d'Esteve Pujals, hospitalitzat arran d'una forta pilotada dijous passat, redueix la capacitat de reacció del Vila-seca, que no tan sols perd gols, també profunditat a la banqueta. En qualsevol cas, guanyar els dos compromisos és factible i podria suposar l'entrada al següent tram de la temporada amb les opcions intactes tant per pujar com per assolir la salvació.

La Nacional Catalana consta de diverses fases que, més enllà de les dues lliguetes d'arrencada, compta també amb un sistema de repesca i d'eliminatòries directes posteriors tant d'ascens com de salvació. El Malgrat-Vila-seca es jugarà aquest dimecres a les 21 hores.