CH Vila-seca - Barça B (2-2)

Tercera jornada consecutiva sense perdre dels vila-secans a la Nacional Catalana i després d'un partit vibrant en què mai han anat per sota tot i tenir davant un dels equips més talentosos de la categoria.  Els detalls a les acaballes, amb ocasions suficients per marcar el tercer del vespre, han impedit que l'equip de Juanjo Matilla sumi la tercera victòria seguida. D'aquesta manera, 8 punts en 7 jornades i encara fora de les places d'accés a la primera fase per pujar a OK Plata.

Malgrat el marcador, el mal inici de campanya sembla haver quedat enrere definitivament, i això que avui s'ha competit sense el sancionat Esteve Pujals.

Gran ambient al poliesportiu local, ple a vessar perquè minuts abans s'ha celebrat la presentació dels jugadors i jugadores del planter. El Barça B es compon de jugadors que sovintegen l'equip d'OK Plata i sempre és una incògnita pel que fa al rendiment puntual. Ara bé, la qualitat blaugrana no es pot posar en dubte mai, tampoc la capacitat d'apostar per un hoquei vibrant d'atac i patinatge constant.

Fede Bocchi ha rubricat una contra conduïda per Pol Pàmies per avançar el CH Vila-seca durant la primera part: calia tenir paciència per aprofitar les badades a dalt del rival. Poc ha trigat, però, Pau Curtiellas en aconseguir l'empat gràcies a un fort tir des de fora de l'àrea, imparable per a Oriol Borràs, que s'ha fet un fart de desviar boles del rival. Amb l'1-1 s'ha arribat al temps de descans.

David París ha assolit el 2 a 1 després d'una passada horitzontal des de la dreta de Fede que ha agafat a contrapeu el porter del Barcelona B. De falta directa, però, Pau Curtiellas ha aconseguit un altre cop l'empat definitiu; amb polèmica, això sí, perquè l'àrbitre ha fet repetir una acció que inicialment no havia acabat en gol.

Els locals, a banda, creuen que el col·legiat ha sigut excessivament permissiu amb l'oponent i que això ha impedit que es xiulés la quinzena infracció, que hauria portat els grocs de nou a la zona de faltes directes.

Malgrat tot, set punts dels últims nou possibles i molt bona imatge d'un CH Vila-seca que descansarà fins al 10 de desembre quan rebrà el Piera. És el compromís corresponent a la pròxima setmana que s'ajorna per manca de pista i que s'encadena amb l'aturada competitiva dels dies 4 i 5 de novembre.