El Club Hoquei Vila-seca inicia la segona fase de la Nacional Catalana

Serà aquest dissabte i a la pista de l'Olot. Aquest dissabte i a Olot el Club Hoquei Vila-seca obre la segona fase de la Lliga Nacional Catalana, la tercera divisió de l'especialitat. La competició s'ha dividit en dos nous grups, els de la part alta i els de la part baixa. En aquest segon els grocs parteixen com a líders, encara amb opcions d'accedir a la fase d'ascens a Primera Estatal.

El flamant sistema de competició dicta que els 8 millors equips de les fases inicials componen el grup per l'ascens i els 4 pitjors el grup per eludir el descens. Però tot seguit hi haurà repesca entre els darrers classificats del grup 1 i els campions del grup 2. Entre ells hi ha el Vila-seca, que parteix com a líder d'aquesta segona fase. I és que tots els participants arrosseguen la puntuació aconseguida al seu dia davant els rivals de la seva nova Lliga.

Un autèntic desgavell difícil de pair per al públic però que portarà els de Ricard Notario a debutar dissabte a la pista de l'Olot i a les 8 del vespre. És la jornada 1 de set d'una lligueta que s'acabarà a meitats del mes de març

Amb les baixes del sancionat Xavi Diaz i el porter lesionat Esteve Leal, els vila-secans buscaran la victòria contra un Olot tercer de la Lliga i 3 punts per sota. Els millors d'aquesta segona fase es classificaran per a les eliminatòries directes d'on sortiran els darrers equips que pugnaran en darrera instància per pujar a Primera Estatal.