(S)avi de l'hoquei

Frega els 70 anys i Andreu Vergés va ocupar provisionalment la banqueta del Club Hoquei Vila-seca en substitució del sancionat Juanjo Matilla. I la presència de l'il·lustre tècnic formatiu va coincidir amb la primera victòria de l'equip aquesta temporada. La veterania d'un senyor de l'esport que, literalment, preferiria no ser notícia.

Vergés no entén que parlem d'ell. Considera que ocupar la vacant d'un company comMatilla per sanció no és rellevant, i que això coincidís amb la consecució del primer triomf del curs és casual. Però la mà i la veu d'un clàssic territorial sempre es fa escoltar.

Coordina equips prebenjamins i benjamins del Club Hoquei Vila-seca, porta més de sis dècades vinculat a l'esport i més de tres com a entrenador. Gairebé sempre a la base, és la seva tercera etapa a Vila-seca on va veure jugar el seu fill, Marc, i on ara creix el seu nét, el Biel

verges 9 novembre

Amb Matilla d'interlocutor des del túnel de vestidors, vam contemplar un Vergés aparentment més tranquil durant el partit que duran les sessions de treball amb la canalla.

El CH Vila-seca va dominar el Malgrat des de l'inici, però el duel no va trencar-se fins a les acaballes. Una victòria que arriba en la cinquena jornada de Nacional Catalana i després que els tarragonins perdessin als despatxos, per alineació indeguda, els seus dos únics punts anteriors.

Matilla tornarà al seu lloc i Vergés seguirà on sempre, amb els petits, de cara a la següent jornada en què el Club Hoquei Vila-seca passarà per la pista del Congrés.