Vila-seca aspira a transformar el front marítim amb els Next Generation

Vila-seca vol adequar el seu frontal marítim invertint 10 milions d'euros dels fons europeus Next Generation i recursos propis. Són 9 projectes encaminats en la recuperació paisatgística i ambiental del litoral.

Al Passeig Marítim de la Pineda s'hi preveu una inversió de més de 6 milions d'euros perquè la platja guanyi terreny i, d'altra banda, reduint la circulació de vehicles. El pla també engloba un seguit de millores tecnològiques. Per un costat, a través d'uns sensors als aparcaments es podrà saber l'ocupació en temps real i també s'instal·laran panells informatius digitals i un sistema d'il·luminació intel·ligent

També al frontal marítim es construiran nous equipaments de turisme actiu i 5 mòduls de guinguetes. A més, es destinaran 180.000 euros al concurs per la reordenació de l'espai Aquopolis-Pachá. En conjunt, les inversions pretenen dotar Vila-seca d'un nou model turístic.

Tot plegat s'engloba dins del gran projecte de Cal·lípolis Next Generation presentat conjuntament amb el Port de Tarragona i Repsol.