Vila-seca es queda a la Nacional Catalana

Quarta permanència consecutiva del Club Hoquei Vila-seca a la màxima categoria de l'hoquei sobre patins de Catalunya. Els de Ricard Notario van evitar el tercer partit del playout imposant-se amb comoditat al Caldes B (4-2). Perquè els locals, esperonats pel resultat inaugural favorable i aquest cop també per la grada, que va omplir tots els seients habilitats, van ser un huracà des del principi.

Els gols de Pol Pàmies i Pau Racionero van permetre marxar al descans amb el 2-0 favorable, que no feia suficient justícia pel vist sobre la pista i amb uns vila-secans agressius en atac i segurs al darrere. Marcel Nolla va gairebé sentenciar amb el 3-0, però Jan Altayó va mantenir viu el filial del Caldes amb l'estrena visitant. Ja a les acaballes, Marc Vergés va deixar encara més coll avall la final, fent inútil el 4-2 definitiu d'Aleix Lladó.

HOQUEI 5 JUNY

Així, es tanca una campanya 20-21 duríssima i que va començar aquest mateix 2021 després d'aixecar-se la prohibició competitiva. Sense temps per entrenar, els grocs van entrar en acció caient a la lligueta inicial per la permanència. Els detalls i la manca d'encert ofensiu van fer inevitable disputar l'última fase per la salvació i on ha estat necessari superar dues rondes.

El CH Vila-seca,  que va pujar la temporada 2016-2017 ja amb Ricard Notario a la banqueta, és l'únic representant de la demarcació de Tarragona a la Nacional Catalana.