Vila-seca, Martirio i Chano Domínguez planten cara a la leucèmia amb la gala benèfica

Ara sí, la crisi sanitària no seguirà fent la guitza a la cirereta del pastís musical de Vila-seca des de fa pràcticament dues dècades. Martirio i Chano Domínguez proposen una actuació especial en record d'Ignacio VIlla, conegut internacional com Bola de Nieve, un cantant, creador i pianista cubà que va morir ara fa 50 anys.

Havien d'actuar el 14 de març del 2020, just quan va esclatar la pandèmia. Van reconduir el concert l'octubre passat, però el virus tampoc va oferir treva. Ara han rebut amb les braços oberts ser partícips de la gala en favor de la lluita contra la leucèmia de la Fundació Josep Carreras.

Qui vulgui assistir-hi, pot adquirir la seva entrada per 20 euros al web de l'Auditori local. També s'habilitarà una fila zero més enllà dels 260 seients disponibles. La solidaritat salva vides.Martirio destaca no tan sols com a primera espasa de la cobla andalusa, sinó també per la seva capacitat d'adaptació a estils com el flamenc, el bolero, el jazz o el pop. Chano Domínguez és Premi Nacional de les Músiques. I Bola de Nieve, un mite per al món de la música.

Que la gala benèfica del 2020 se celebri ara, aquest dissabte a les 20 hores, no evitarà que a la tardor, com és habitual, es realitzi la que serà ja la vintena edició de la cita musical més solidària de Vila-seca.