Vila-seca inverteix prop de 2,5 milions d'euros en millores a la via i equipaments

L'adequació integral del carrer Joaquim Serra al nucli de La Pineda és l’obra més destacada que s’està desenvolupant al municipi. Aquesta primavera l’Ajuntament ha invertit prop de 2,5 milions d’euros, la gran majoria destinats per millorar la via pública, sobretot pel que fa al clavegueram, la pavimentació i l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Les actuacions es reparteixen entre els tres nuclis de població. A La Pineda s’hi ha destinat la quantitat més gran, 1.630.000 euros, on també s’han instal·lat nous serveis a la platja i s’ha renovat el paviment del passeig Marítim, entre d’altres.

obres1

A Vila-seca, l’actuació principal és al carrer Onze de Setembre, però també s’han fet millores acústiques al Pavelló Municipal d’Esports. En els pròxims dies s’instal·laran càmeres de videovigilància al Campus Educatiu i Esportiu. Aquí la inversió total ha estat de més de 760.000 euros.

Per últim, a La Plana s’han destinat 100.000 euros, l’obra més destacada és la nova coberta del Centre Cívic i Cultural.

obres2

Tot plegat és una de les inversions més importants dels últims anys que ha fet el consistori per millorar la via pública. Aquesta quinzena d’obres són les primeres que s’han fet en un any que es preveuen altres projectes.

L’import total de les inversions ha estat finançat íntegrament per l’Ajuntament de Vila-seca.