Vila-seca instal·larà marquesines intel·ligents a les parades d'autobús urbà

Els actuals tòtems informatius de les parades de bus de Vila-seca deixaran espai a un model de marquesines amb informació en directe de l'arribada de l'autobús i de diferents serveis comunicatius adreçats als usuaris.

La flota d'autobusos urbans que connecta Vila-seca, La Pineda i La Plana va entrar en funcionament el juny de l'any passat i la instauració de les onze futures marquesines i vuit pantalles formen part d'una segona fase d'instauració del projecte al municipi. Les pantalles dinàmiques oferiran informació de fins a dues línies en temps real i també detallaran les possibles incidències o missatges d'interès institucional i comercial.

bus 18 febrer

Per Vila-seca circulen dues vies de bus, els urbans i els interurbans, i tots els vehicles incorporen sistemes de geolocalització. Moltes de les parades on ara es preveu instal·lar el sistema intel·ligent ja disposen de tòtems; aquests es recol·locaran a parades que actualment no en tenen. El bus urbà de Vila-seca disposa de 17 punts de connexió i les obres, en fase ara de licitació, comptaran amb un pressupost de gairebé 330.000 euros que inclou també el manteniment.