La Lliga que gairebé ningú vol jugar

El Club Hoquei Vila-seca torna als entrenaments després de dos mesos d'aturada per la pandèmia i obligat a competir a partir de la setmana vinent sense ritme ni cap mena de cribratge periòdic. Una pretemporada que comença amb preocupació per la salut enmig de l'hivern i de la pandèmia.

No som a l'agost, freguem l'hivern sense patins perquè el compte enrere per a la represa de la Nacional Catalana és inevitable. El Club Hoquei Vila-seca forma part de la majoria de clubs que no volia reactivar la campanya, però l'acord entre les federacions d'Espanya i Catalunya ha propiciat el naixement d'una mena d'OK Lliga Bronze ja existent a altres territoris i que cobreix legalment l'avantsala de l'hoquei patins estatal. Contundent, l'entrenador.

hoquei 26 gener

La primera fase es redueix a la meitat, es conserva el primer partit ja disputat i se'n jugaran cinc més, els senars, fins al 7 de març. Els quatre millors accediran al grup de dalt i els quatre pitjors, a la primera fase per la permanència amb quatre compromisos més.

La repesca i el 'playoff' definirà qui puja a OK Lliga Plata i qui baixa, si és que ho fa algú perquè, davant la improbable activació de les competicions territorials, tan sols el descens de clubs catalans de superior categoria arrossegaria els de la part baixa de la Nacional Catalana. Hi ha preocupació per la salut: aquí no hi haurà tests d'antígens

El desequilibri preparatori inicial entre filials i la resta serà enorme, uns s'han exercitat i els altres, no. El debut del CH Vila-seca es produirà el 7 de febrer i contra el planter del Barça. El compromís d'aquesta setmana davant el Piera s'ha ajornat perquè cap dels dos equips ha pogut entrenar fins ara.