El turf no dona l'esquena al Cós de Sant Antoni amb 36 participants inscrits

La quantitat i qualitat dels cavalls participants del Cós de Sant Antoni 2021 està assegurada i ho narrarem en directe, diumenge a les 12.30 hores, a TAC12 i a través del web tac12.tv. Ja s'ha donat a conèixer el llistat de matrícules, previ pas a la publicació dels competidors finals. 

22 cavalls i 36 inscripcions, d'aquí sortirà el 'partant' definitiu per a les tres curses previstes al Cós de Sant Antoni, que se celebrarà diumenge al migdia al circuit hípic de la Torre d'en Dolça de Vila-seca. El brot de rinovirus detectat a Donosti i el temporal Filomena a Madrid va deixar contra les cordes el món del turf poc abans de presentar credencials per fer acte de presència a casa nostra. Tot i això, des del sector destaquen el notable nivell de la proposta inicial, que encara podria experimentar algun canvi a través dels 'forfait', la retirada de participants de la llista on han estat prèviament inscrits, o els reenganxaments: dubtes que es resoldran entre aquest dimecres i dijous.

cos ok 12 gener

Els premis Parc de la Torre d'en Dolça i Patronat de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, seran el primer i tercer plat d'un Cós de Sant Antoni amb el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca com a cita destacada, de 2.500 metres de recorregut. Serà el primer cop que TAC12 emet en directe el Cós i per a tota la Xarxa de Comunicació Local, i hi haurà també la presència dels genets catalans David Farlete i Marc Pulido.

El Cós de Sant Antoni es durà a terme sense públic per primera vegada a la història arran de les restriccions sanitàries i torna després de la suspensió de la prova del 2020 per la pluja i la posterior crisi de la COVID. La declaració final de participants la coneixerem aquest dijous al migdia.

Stormy Dance i Parabak vindran des del País Basc si les restriccions de mobilitat ho permeten. També hi haurà triple representació madrilenya amb VectraKamidia i Tondero, els cavalls del preparador navarrès Enrique León i una àmplia presència portuguesa a través de diferents jaquetes. 

Canvia't al 39 a la TDT