Fotografia nocturna pels carrers de Vila-seca

 

La COVID-19 ha provocat que moltes de les activitats típiques d’aquestes dates s’hagin hagut de suspendre, no obstant sempre hi ha qui troba alternatives. És el cas dels aficionats a la fotografia que van participar ahir al vespre en un fotowalk nocturn organitzat a Vila-seca. Aprofitant la il·luminació que guarneix durant aquests dies els carrers de la vila, van intentar copsar l’esperit nadalenc que s’encén durant la nit.

Ben abrigats i càmera en mà els participants van començar a la plaça de l’església, on s’hi troba el naixement il·luminat, un recorregut pels carrers i punts més decorats del municipi. La iniciativa va sorgir fa uns dos anys d’un grup d’amics interessats en la fotografia i, tot i que va tenir molt d’èxit, no s’havia tornat a repetir. Aquest any, en el que s’han vist reduïdes les activitats típiques de Nadal, s’ha volgut reprendre la idea i aprofitar la il·luminació nadalenca per compartir amb d’altres aficionats aquest gust per la fotografia de nit.

Per als aficionats a la fotografia nocturna la il·luminació que es pot veure aquests dies és una bona ocasió de captar imatges especials de llocs quotidians de la població, ja que els permet jugar amb llums que normalment no hi són. Iniciatives que aporten una alternativa d’oci diferent per aquestes dates festives i aptes en època de COVID.

Canvia't al 39 a la TDT