Una exposició al mercat mostra retrats de vila-secans

Retrats Vila-secans és el títol de la mostra que s’inclou dins les jornades fotogràfiques que anualment organitza l’Associació El Centru. La situació pandèmica ha alterat el desenvolupament d’aquestes, però el Centro ha volgut mantenir l’exposició central, que s’ha ubicat en un espai singular: el mercat.

Persones relacionades amb la Societat el Centru, vila-secans i vila-secanes protagonitzen l’eix temàtic de l’exposició fotogràfica que es pot resseguir pels passadissos del Mercat de Vila-seca. Forma part de la proposta anual que el Centru impulsa amb la voluntat de donar a conèixer el món de la fotografia. Unes jornades que enguany havien de comptar amb una conferència de la jove fotògrafa Berta Vicente. Un acte que s’ha posposat pels protocols sanitaris que, malgrat tot, no han impedit una mostra que compta amb la participació de quatre fotògrafs del territori.

Els fotògrafs Ram Giner, Montse Riera, Sílvia Amador, Joan Otazu i el col·lagista Albert Roca, són els encarregats de retratar els vila-secans en una mostra que, buscant un espai més ampli per adaptar-se a les mesures antiCovid, s’ha ubicat al mercat. Una fórmula imaginativa per enfortir els sectors culturals i comercials.

Les fotografies estaran exposades durant tot el mes de desembre i sumaran un atractiu més per visitar el Mercat de Vila-seca.