Vuit artistes donen forma al pessebre de sorra de la Pineda

Malgrat les restriccions de mobilitat que presumiblement provocaran una davallada de visitants, l’Ajuntament de Vila-seca no ha volgut renunciar enguany al seu tradicional pessebre de sorra, que un any més s’ubicarà al parc del Pinar del Perruquet, a la Pineda. Una iniciativa que celebra vint anys d’història i que enguany tindrà com a temàtica els contes infantils. Es podrà visitar a partir de dimarts vinent.

280 metres cúbics de sorra, en total, 400 tones, repartida artísticament per un espai de 200 metres quadrats al parc del pinar del Perruquet, a la Pineda. Malgrat la Covid, el Patronat de Turisme de Vila-seca no ha volgut renunciar enguany, quan la iniciativa compleix vint anys, a un dels seus principals reclams nadalencs: el pessebre de sorra de la Pineda, tot i les restriccions de mobilitats derivades de la pandèmia.

Vuit escultors, entre ells sis artistes internacionals, provinents de diversos països europeus, donaran forma fins dimarts a una proposta que enguany es fixarà en els contes infantils com a temàtica referent. Personatges de conte donaran vida a les figures del pessebre en una obra singular que mostrarà estils diversos.

Els escultors treballen en distància cadascú una peça per garantir les mesures de seguretat sanitària. També per protocols vinculats a la Covid el pessebre no tindrà al seu voltant els habituals tallers que l’acompanyen. En canvi, però, acollirà al seu entorn paradetes nadalenques. L’accés al recinte anirà acompanyat de protocols sanitaris estrictes. El pessebre es podrà visitar fins el 8 de gener.