'Jugar al gener? Complicat'

Dubtes entre la comunitat esportiva sobre l'inici de les competicions d'àmbit català a partir del gener. Hi ha entrenadors, com el del Club Hoquei Vila-seca, que diuen que no serà pas possible reprendre els tornejos. De moment, almenys, ha tornat l'activitat a tots els pavellons.

La Nacional Catalana es reactivarà el segon cap de setmana de gener i després de consumir tan sols dues jornades abans de l'aturada per les conseqüències sanitàries de la segona onada de la pandèmia. El Club Hoquei Vila-seca és el representant territorial a la primera divisió de l'hoquei patins català i des d'aquest dimecres ja entrena, això sí, amb poc marge pel toc de queda i problemes per disposar de tots els efectius: els horaris de sessió s'avancen i els jugadors afronten obligacions laborals. El responsable tècnic del primer equip pensa que la Lliga no tornarà a inicis del 2021.

ch vila seca 26 ok

Insisteix que la prioritat és que els nens i nenes de la base puguin exercitar-se. La Lliga no és tan sols secundària, està adulterada perquè no tots els clubs poden treballar de la mateixa manera enmig d'una pandèmia.

Moltes de les competicions esportives catalanes ni tan sols van arrencar al setembre i esperen ara les següents fases de reobertura, totes elles marcades per l'evolució de la crisi durant el Nadal i el primer tram de l'any vinent.