Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Vila-seca en Comú vol millores a les ordenances fiscals

Després de votar en contra en el darrer plenari de la proposta d'ordenances fiscals del govern vilasecà per al proper any, el grup de Vila-seca en Comú ha presentat tota una sèrie d'al·legacions a les mateixes en matèria social i de millora de l'economia local

Unes al·legacions que preveuen noves mesures enfocades en tres àmbits bàscis com són la millora de la justícia social, la mediambiental i per incentivar l'economia local. D'aquesta manera es vol una major bonfcació dels servies públics, basant-se en un sistema real de tarificació social, bonificacions de l'IBI per als habitatges que inverteixin en mollires energètiques i pels vehicles híbrids i elècturcs i ampliar la bonificació de la taxa d'escombreires a locals comercials a partir de 50 metres quadrats. Tota una sèrie de demandes que creuen es poden dur a terme en un municipi com Vila-seca.

tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona