Poques denúncies per l'ús incorrecte de la mascareta a Vila-seca

Al municipi de Vila-seca, de moment sembla que les campanyes de sensibilització i conscienciació han donat bons resultats. Aquesta temporada turística s’ha reforçat la vigilància amb vuit agents policials que patrullen pel poble i a la vora de la costa per vigilar que tothom usi correctament la mascareta i respecti les distàncies de seguretat.

Fins a finals de juliol s’ha fet pedagogia al carrer i als establiments recordant les normes per prevenir els contagis. Ara aquest mes ja han començat les sancions. De moment, només s’han aixecat 12 denúncies entre veïns i veïnes i treballadors d’establiments de restauració que no respectaven les normes d’ús obligatori de la mascareta.

FOTO vila seca mascareta

A la vora de la platja de la Pineda els agents han fet diversos processos de mediacions per distàncies de seguretat, però de moment no hi ha hagut cap sanció. Des de l’ajuntament veuen en general responsabilitat entre la ciutadania però fan una crida a seguir mantenint la bona conducta.

Pel que fa a l’anomenat “botellón” fins ara no han detectat quasi cap cas d’aglomeracions de gent bevent alcohol a les vies públiques. Tot i això fan els mateixos nivells de control que tots els anys i es troben amb altres tipus d’incivisme.