El CH Vila-seca comença el nou curs amb la tornada del porter de l'últim ascens a Primera Espanyola

Oriol Borràs és la principal novetat dels de Ricard Notario. L'objectiu dels grocs, com sempre serà, com a mínim, no patir per continuar a una Nacional Catalana que preveu arrencar a l'octubre.

Poc abans de l'estiu del 2010, el CH Vila-seca va pujar per últim cop a Primera Divisió Espanyola, la segona categoria de l'especialitat. Ho va fer amb un porter referent que va allargar la seva trajectòria aquí durant dues temporades més a les files d'un equip dirigit per Bernat Bosch i Vicenç Raluy. Nascut l'any 1986, Oriol Borràs serà la parella de ball d'Èric Soriano a la porteria. Experiència per a l'equip i tornada a la seva essència esportiva perquè l'any passat, curiosament, va exercir de jugador de pista del filial vila-secà. És el substitut de Gerard Montes, que ha fitxat pel Reus Deportiu.

La plantilla no experimentarà grans canvis amb la intenció de donar minuts als joves del planter, ara que la base es potenciarà a través d'un sòlid i ambiciós projecte de formació inèdit a Catalunya i amb pesos pesants de la història de l'hoquei sobre patins. Noms com el de Borràs ofereixen un plus de veterania a un equip que no ha eludit la fase per la permanència a Nacional Catalana en tres de les últimes temporades des que va ascendir. Amb diverses fases per completar, el full de ruta del campionat és exigent i el mínim error envia qualsevol a la part de baix.

okokbotario

Es preveuen tres sessions d'entrenament setmanals per recuperar el contacte dels jugadors amb el pavelló després de cinc mesos sense activitat. Enmig de les mesures de seguretat imprescindibles per al control de la pandèmia, Ricard Notario és ja el supervivent de Nacional Catalana perquè cap entrenador actual s'ha mantingut a la banqueta durant tres anys.