Vila-seca fa la 'posada de llarg' del nou servei de bus urbà

Des de principis de mes Vila-seca té en marxa el bus urbà que uneix els tres nuclis de població, el centre, la Plana i la Pineda. Una demanda històrica que ara ja funciona i que s'anirà adaptant segons les necessitats. Aquest dijous s'ha fet la inauguració oficial del nou servei.

Fa ja una setmana que els veïns i veïnes del municipi de Vila-seca es poden desplaçar per tot el nucli urbà gràcies aquest nou servei de transport. A través de 27 parades i 4 línies es connecta La Pineda i la Plana amb el centre de Vila-Seca.

CANVIS SEGONS LA DEMANDA

Durant l’acte de presentació, l’alcalde del municipi, Pere Segura, ha valorat positivament aquesta reivindicació històrica. Ha destacat l’esforç econòmic que ha suposat aquesta iniciativa que potser en un futur ha dit, es podria reforçar.

Des del Departament de Territori i sostenibilitat destaquen l’oportunitat d’afavorir a la ciutadania la mobilitat  i el reforçament de la centralitat de la ciutat.

Aquest nou servei comença a les sis del matí i està operatiu fins gairebé la una de la matinada per tal d’apropar a tota la ciutadania als serveis que es presenten al nucli. A més a més, el preu del bitllet està integrat als de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona.