Primer dia de funcionament del bus urbà de Vila-seca

Des d'aquest dimecres els vila-secans ja poden fer servir el nou servei de bus urbà que unirà els tres nuclis del municipi. Es tractava d'una reivindicació històrica. Entra en servei amb 27 parades i amb l'objectiu de garantir la mobilitat de tots els ciutadans.

Amb 12 freqüències diàries d'anada i tornada entre La Plana i La Pineda i 6 més només entre l'avinguda Ramon d'Olzina i el nucli de platja del municipi. D'aquesta manera comença en temporada alta un servei reclamat des de fa anys i que permet enllaçar mitjançant transport públic un municipi tant disgregat com és el de Vila-seca.

CONNEXIÓ DELS NUCLIS AMB EL CENTRE

Unes freqüències que variaran en l'horari d'hivern i que es posaran a prova en una primera temporada estival molt marcada pels efectes del coronavirus. L'objectiu del govern vila-secà és el de poder donar una alternativa sostenible al transport privat i apropar els ciutadans dels diferents nuclis als serveis que es presten sobretot al centre. És per això que es vol fer pedagogia per a anar incrementant l'afluència dels usuaris progressivament.

El nou servei es posa en marxa amb un vehicle i amb un pressupost inicial de 383.000 euros