Ciutadans s'ofereix al govern de Vila-seca mentre aquest manté l'aposta per consensos amplis

 
 

El primer ple presencial de l’Ajuntament de Vila-seca després de la crisi de la Covid-19 va mostrar de nou la pau que regna entre govern i oposició. Tot i governar en minoria, Pere Segura manté consensos amplis amb tots els grups de l’oposició per tirar endavant les seves propostes. Fins i tot, el principal partit de l’oposició, Ciutadans, s’ofereix com a soci preferent.

El govern liderat per Pere Segura continua governant en minoria però amb la complicitat i beneplàcit dels partits de l’oposició, que de moment continuen beneint les decisions preses pel govern vila-secà. Una mostra més la vam tenir al plenari d’aquest mes de juny en què excepte en un únic punt el govern va tirar endavant les seves propostes sense cap vot en contra. Fins i tot, el principal grup de l’oposició, Ciutadans, va tancar el plenari oferint-se com a soci preferent per consensuar grans temes de ciutat. Com a resposta, des del govern diplomàcia i mà estesa a tots els grups, sense exclusions.

PRIMER PLE PRESENCIAL DESPRÉS DEL CONFINAMENT

El plenari va servir, entre altres,  per desencallar una modificació puntual de la relació del catàleg de llocs de treball per incloure provisionalment una unitat de gestió econòmica per suplir les mancances actuals d’interventor i tresorer al consistori. La promesa de treballar conjuntament una futura relació de llocs de treball de l’ajuntament va facilitar el consens entre les diferents sensibilitats. L’abstenció dels grups de l’oposició va fer la resta per garantir un nou ple plàcid presidit per Pere Segura, el primer presencial després de la crisi de la Covid-19 i que va asseure regidors electes entre l’espai destinat a públic per garantir les distàncies.