El primer hotel vacacional de la Costa Daurada obrirà el 5 de juny

D'aquí a dues setmanes, la Costa Daurada superarà una nova etapa en el llarg camí de la desescalada. L'Hotel BEST Terramarina, a La Pineda, reactivarà el servei com a primer espai que es dedica de nou en exclusivitat al turisme de vacances.

A la primera línia costanera de La Pineda s'aixeca un hotel reformat l'any passat, amb 102 habitacions i que llueix entre l'avinguda Pau Casals i la mateixa platja. Serà el primer emplaçament del territori que apuja la persiana per encabir visitants; tenim els coneguts com a 'hotel salut' que responen a les urgències provocades per la COVID-19 com a llar de malalts lleus i treballadors de la salut, però acumulem més de dos mesos orfes d'allotjaments turístics; això s'acabarà en 15 dies.

La fase II permet el turisme actiu per a grups més amplis, també les visites a monuments, equipaments culturals i activitats d'oci amb aforament limitat. És a dir que existiran, per fi, atractius per als possibles clients que, això sí, seran de casa perquè ni el turisme estranger ni estatal a gran escala estarà permès. El BEST Terramarina oferirà la totalitat dels serveis habituals adaptats a les directrius recomanades pel context derivat de la crisi sanitària. Serà el primer a reobrir, així, un terç de les zones comunes, també la piscina, tal com dicta la guia estatal de prevenció de contagi.

platja pineda

Gestionat per la cadena BEST Hotels, que compta amb 13 recintes hotelers a la Costa Daurada, el Terramarina oferirà promocions especials per als tarragonins i tarragonines, l'únic 'target' que tindrà via lliure per accedir a les seves instal·lacions per la prohibició de desplaçar-se entre demarcacions. La intenció de l'empresa és obrir la resta d'hotels tan aviat com sigui possible.