La Federació Catalana de Patinatge dona per acabada la Lliga i el CH Vila-seca seguirà a Nacional Catalana

El màxim estament de l'hoquei sobre patins català ha dictaminat que les competicions pendents no es reprendran. D'aquesta manera, el CH Vila-seca continuarà a la màxima divisió de l'hoquei sobre patins català sense necessitat de disputar el 'playoff' per la permanència. 

Cap decisió podia satisfer tothom però pocs podien imaginar-se que aquesta arribaria a les 22 hores d'un divendres. La Federació Catalana de Patinatge gestiona totes les competicions existents a partir de la Nacional Catalana on hi milita el conjunt vila-secà que, matemàticament, s'havia vist abocat per tercer any seguit a jugar la fase per la permanència. Aquest cop, però, no caldrà lluitar a la pista per salvar-se, i és que des de la Catalana han conclòs la campanya amb una decisió històrica i inèdita per culpa de la crisi del coronavirus: no hi haurà descensos i pujarà el líder de la segona fase quan va completar-se la primera volta, el Capellades. El torneig acumulava un mes d'aturada des del decret d'estat d'alarma

La continuïtat al sostre de l'hoquei sobre patins de Catalunya s'ha rubricat de la manera menys esperada però garantirà, en qualsevol cas, que els vila-secans signin el quart curs consecutiu a la categoria, tots ells a les ordres de Ricard Notario, l'artífex de l'ascens l'any 2017. Per la seva banda, l'Hoquei Club Valls, cinquè de Primera Catalana, un esglaó per sota, seguirà un any més, també, a la mateixa Lliga, mentre que acompanyaran el CH Vila-seca a Nacional el filial del Vic i l'Espanyol.