Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Cós de Sant Antoni de Vila-seca podria celebrar-se l'1 de maig

És la data que treballa el món del turf per a la celebració de les curses de cavalls més importants de Catalunya després de l'ajornament, per culpa de la pluja, el 20 de gener.

L'aigua acumulada durant les hores prèvies al circuit hípic del Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca va impedir la disputa de les tres proves previstes, i la participació d'alguns dels especialistes referents d'aquest esport a Espanya. Va primar la seguretat dels cavalls i els genets amb la intenció, això sí, de buscar una nova data fora de la festa major local.

Segons el mateix sector, el divendres 1 de maig és un bon dia per al Cós de Sant Antoni, ja que existeix un forat competitiu al calendari només utilitzat per l'hipòdrom de la Zarzuela. TAC12 emet íntegrament, des de l'any 2010, el Cós de Sant Antoni. Des de l'Ajuntament no han confirmat aquesta informació però, paral·lelament, els preparadors i quadres ja han rebut l'alternativa a fi de reservar-se la jornada.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ