CF Vila-seca - Nàstic (1-0)

El CF Vila-seca s'emporta el derbi local de la Lliga Nacional juvenil i abandona les places de descens a Preferent gràcies al gol d'Andreu Mauri al minut 42. És el tercer triomf dels grocs les últimes quatre jornades.

L'evolució de l'equip dirigit per Loren Cozar és palpable a la classificació, amb 23 punts en 22 jornades i sisè per sota. Tres punts per sortir momentàniament de la part baixa i respirar a manca de 12 jornades per a l'acabament del campionat. Quatre de les sis victòries dels del Tarragonès s'han produit aquest mateix any.

La insistència de Mauri a l'hora de pugnar per una pilota gairebé perduda va propiciar l'únic gol de la tarda que allunya, per cert, el segon equip del Nàstic de la quarta plaça. 

Com és habitual durant la present campanya el club local va recaptar fons per al projecte 'Como Pez en el Hospi' del Complex Hospitalari de Navarra i dins la proposta coneguda com a Fundació Juegaterapia per fer front al càncer infantil. La iniciativa s'allargarà durant altres partits amb la venda paral·lela de polseres per, a finals de temporada, destinar la recaptació al projecte solidari.

Arran del Carnaval, la Lliga s'aturarà fins a l'1 de març quan el Vila-seca es desplaçarà al camp del Mercantil, onzè dos punts per damunt. Un dia abans els grana rebran el Sabadell.

Estadística del partit:

http://fcf.cat/acta/1920/futbol-11/lliga-nacional-juvenil/grup-7/nj/vilaseca-cf-a/nj/gimnastic-tarragona-c-b