Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Vila-seca adjudica el projecte de rehabilitació del Celler Noucentista

El ple de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat l’adjudicació del projecte per rehabilitar el Celler Noucentista de la població i convertir-lo en un equipament cultural. Les obres tindran un cost aproximat de 5 milions d’euros i s’executaran aquest pròxim any 2020.

Les obres del celler noucentista les durà a terme una unió temporal d’empreses formada per Cots i Claret, Garcia Riera i Edificacions i Reparacions Tarraco. Es tracta d’una intervenció que transformarà l’edifici històric en un espai cultural amb sala d’actes polivalent, amb una capacitat de fins a 900 persones, i una zona de museu.

La necessitat de la intervenció compta amb el vist-i-plau de tot el plenari però no així amb el procediment d’adjudicació dels treballs. Des del principal grup de l’oposició, Ciutadans, s’acusa l’equip de govern de manca de transparència en aquests tràmits i en el plenari d’aquest divendres, on s’adjudicaven les obres, s’havien plantejat demanar, fins i tot, l’anul·lació d’aquest punt de l’ordre del dia.

Des del grup taronja es va insistir en posar en dubte la modificació de crèdit realitzada per atendre el cost de les obres i lamentava que aquestes no estiguessin referenciades com una despesa plurianual. Per la seva banda, des de l’equip de govern s’assegurava que els tràmits havien estat correctes i que l’oposició comptava amb tota la informació necessària.

Aquest va ser un dels punts de l’ordre del dia que va comptar amb més debat i oposició mentre que d’altres qüestions com ara la posada en marxa del servei de bus urbà o la pròrroga del conveni pels serveis socials van ser aprovats per unanimitat.

El ple de divendres va ser l’últim de l’any i el primer en la història de Vila-seca en què els seus integrants són majoritàriament dones. La incorporació de Marta Roldán en la bancada dels comuns, ha fet canviar la balança en favor de les dones per un ajustat 11 a 10.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ