L'equip de govern pacta el pressupost amb Decidim Vila-seca

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vila-seca s’ha assegurat l’estabilitat pressupostària pel proper exercici. Vila-seca Segura Junts ha segellat un acord que defineix els principals projectes a engegar l’any vinent amb Decidim Vila-seca, el mateix grup que en l’últim plenari va facilitar amb la seva abstenció la implementació del projecte de rehabilitació del celler noucentista. Tot i la complicitat, Decidim Vila-seca no entrarà al govern, si bé aquest cedirà el lideratge de la implementació d’algunes de les propostes al grup liderat per Josep Forasté.

Des de les dues parts s’ha insistit en la voluntat de consens i diàleg per garantir el creixement del municipi. Tot i que l’acord es concreta només en el pressupost d’aquest exercici, la inclusió de projectes de llarg recorregut impliquen una necessària continuïtat en el temps.

Tot i que el pressupost encara no està tancat, la planificació del mateix inclourà entre altres el desenvolupament del projecte de l’Estadi Municipal, la municipalització dels serveis socials, un nou pavelló polilleuger, un projecte d’un casal cívic i cultural, i la recuperació de la fira de música al carrer. D’aquest últim projecte els dos interlocutors han fixat el 2021 com l’any per tornar-lo a celebrar, deixant un any de marge per preparar bé el festival.