El CB Valls valora positivament la pretemporada tot i les lesions i l'absència del darrer fitxatge

L'inici no ha estat fàcil, tot i que l'entrenador Oriol Pozo considera que l'equip arribarà bé a finals de setembre i al començament de la Lliga EBA. Abans, però, els vallencs afrontaran la Lliga Catalana davant Salou i CBT.

Oriol Besora pateix molèsties musculars; Marc Navarro es recupera d'un accident previ a la pretem porada, Jordi Llagostera travessà una pubàlgia i els nouvinguts Jordi Bergadà i Víctor Vinos arrosseguen problemes al genoll. Alguns d'ells entrenen igualment, altres hauran d'esperar per incorporar-se al grup. Són els entrebancs d'un estiu en què, malgrat l'acumulació d'homes a la infermeria, el tècnic Oriol Pozo conserva l'optimisme. L'objectiu és canviar la mentalitat de l'equip, irregular la temporada anterior i amb sis canvis a la plantilla.

Qui no ha arribat encara és el jugador congoleny que enllestirà el mercat. L'aturada durant l'agost a l'hora de formalitzar visats ha impedit la incorporació de l'últim efectiu vallenc. Els de l'Alt Camp s'estrenaran oficialment el dimecres dia 11 de setembre i a la pista del CBT, en la primera fase de la Lliga Catalana EBA.

Una Lliga Catalana EBA que començarà aquest diumenge amb el duel entre el Salou i el CBT.