Marta Galimany arribarà en plenitud de condicions al Mundial

L'atleta de Valls travessa un dels millors moments de la seva trajectòria esportiva. La segona plaça a la mitja marató d'Àustria de dies enrere demostra que la preparació per al Mundial de marató és l'adequada quan queden tan sols 30 dies per a la gran cita.

D'aquí a un mes, el 27 de setembre, Marta Galimany serà una maratoniana mundialista. I la preparació va sobre rodes després d'assolir la segona posició a la mitja marató de Klagenfurt, a Àustria. Hem parlat amb la de Valls, que diu sentir-se molt satisfeta amb el treball acumulat durant els últims mesos; també amb els resultats que li han permès superar les expectatives a curses com la de diumenge passat en què va superar la majoria de favorites africanes.

Va ser l'últim test competitiu abans del Mundial de Doha, al Qatar, en què Marta Galimany afrontarà temperatures i una humitat extrema tot i que la marató es correrà a la nit. Segons l'atleta local, arribarà tal com desitja fer-ho a la gran cita internacional. Galimany acumula gairebé 200 quilòmetres setmanals a les cames. Durant aquestes setmanes es preveuen els habituals tests de control gestionats per la mateixa Federació Espanyola d'Atletisme.