Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Valls disposarà de càmeres de seguretat al centre del municipi a finals d'aquest any

El projecte, previst des de l'octubre del 2018, començarà pel carrer de la Cort i la plaça del Blat, i s'estendrà posteriorment per altres punts. Des del consistori, però, apunten que la actuació no respon a cap increment de la conflictivitat.

El pressupost per situar càmeres al cor comercial de Valls ascendeix a 40.000 euros. El procediment requereix el permís de la Delegació del Govern i pretén reforçar la seguretat al centre. A inicis de setembre es definirà quantes i quina tipologia de càmeres s'utilitzarà, i es calcula que serà possible disposar d'elles abans del 2020. El consistori creu que la videovigilància pot frenar comportaments incívics. Remarca, d'altra banda, que no existeix cap repunt de la conflictivitat als carrers.

El carrer de la Cort i la plaça del Blat no seran els únics punts que comptaran amb aquesta tecnologia, que espera cobrir tot l'eix comercial de Valls, tal com demanen els mateixos veïns i els comerciants de la ciutat.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ