El debutant CB Valls ja treballa a la recerca de la salvació a Copa Catalunya

El Club Bàsquet Valls arrenca motors abans de retrobar-se amb la Copa Catalunya i amb l'objectiu de mantenir la temporada. El bloc de l'ascens serà el mateix i es busca encara la incorporació d'alguna jugadora polivalent més.

De nou amb Benet Ibáñez al capdavant, el Club Bàsquet Valls afronta un intens pla de quatre entrenaments setmanals i amb un amistós cada set dies. Un total de cinc compromisos previs a la competició i amb alguns rivals confirmats com el TGN Bàsquet, el Reus Deportiu, el Morell i el Vila-real. L'única finalitat de la campanya és la de salvar-se. I la Copa Catalunya sempre és duríssima. Mesos enrere, el mateix TGN Bàsquet va perdre la seva plaça.

A excepció de la nord-americana Sidnei Moss, l'equip manté el bloc de jugadores que va aconseguir l'ascens en una històrica Final Four celebrada al Joana Ballart. S'incorpora la jove Marta Jurado i també la canadenca Nicole Gilmore, de 23 anys, a l'espera de disposar del seu visat. Des de la direcció esportiva busquen algun fitxatge més per arribar en condicions òptimes al debut de Copa davant el Manresa, el cap de setmana del 28 de setembre.